Kennel Spotifly Blogg

Kennel Spotifly Blogg

CHINESE CRESTED DOG

www.kennelspotifly.se

Vardag och andra äventyr hos oss på kennel Spotifly.

Nominerad till Årets CCC medlem 2017

2018Posted by Katja 2018-01-18 15:46
Tusen tack till nomineringen för mitt arbete med BPH. Jag känner mig både hedrad och rörd!
Det är en tuff konkurrens bland tio andra fina nominerade medlemmar.

Länk till klubbens hemsida och röstning för klubbens medlemmar fram till 31 januari 2018.

7. Katja Uddman - Katja lägger ner själ o hjärta för att lyfta fram BPH på ett fint sätt! För hennes engagemang i att få många Chinese Cresteds BPH beskrivna. För att hon med sitt brinnande engagemang för rasen ordnat med BPH. En uppfödare som lägger ner sin kropp och själ för att hennes och andras hundar ska ha det bra, Pushar o påminner, ger förslag och hjälper, Bangar inte för något även om det är bilavstånd, då tar hon bussen med 2 eller 3 eller hundar Och detta trots att hon är nyopererad och väntar på ännu en, ett större ingrepp så finns hon där i vått och torrt, Katja jobbar hårt för rasen, bl a att vi ska få flera Bph beskrivna kineser vilket är viktigt för vår ras.

Jag kan tillägga att jag varit regionombud under fem år 2012-2016 och redaktör för Kinesposten i tre år 2012-2014. Idag är jag klubbens BPH-ansvarig sedan 2014 och sedan förra året ingår jag i SDHK:s BPH-kommitté tillsammans med Kerstin Malm som är sammankallande, båda uppdragen helt ideellt. Ställt upp på Stockholms Hundmässas rasparad, utan bidrag från någon, med påkostad utklädnad för att representera klubben och rasen chinese crested dog.
Som uppfödare går jag helhjärtat in i mitt avelsarbete och vill bara det bästa för mina hundar och valpar, tillika valpköpare och hundköpare (omplacering). Jag vill veta det senaste och håller mig uppdaterad dels genom rasklubbens konferenser och årsmöten. Jag har uppfödardiplom hos både Svenska Kennelklubben och Chinese Crested Club. Jag har kursintyg från Svenska Kennelklubben i Hundens beteende, en distansutbildning utanför uppfödarutbildningen. Mina hundar är hälsoundersökta, utställda och genomfört BPH (en avbruten BPH).
Jag hoppas mina vänner, uppfödarkollegor och valpköpare känner att jag är genuin i mitt arbete som hundägare och uppfödare.

Nu blev det mycket och lite olikt mig att "skryta" över mig själv. Jag är bara så himla glad över nomineringen och passade på att försöka sammanfatta mig själv.

Tacksam!

/Katja och dogsen smiley  • Comments(0)//blogg.kennelspotifly.se/#post233